Log in or sign up


USER:
PASS:

kedd 23 december 2014
 
 
Különkiadás!!!
Olvassuk el, és repüljünk vissza az időben 16 évet!

Tisztelt Klubtagok!

A múlt és annak a tisztelete.

Dr. Pallay Miklós barátunk a napokban megtalált az archívumában egy cikket, ami 1998 decemberében íródott. Az akkor előszőr megjelenő CKM magazinban jelent meg. Az írás remekül összefoglalja a Jaguar autók történetét, kitérve az akkor frissen piacra lépő S-type-ra. Ennek kapcsán fejti ki gondolatait Miklós a Jaguar birtoklásáról és a klubról.

Dr. Pallay Miklós sikeres ügyvédként több mint 12 évig volt a klubunk elnöke. Nagyrészt neki köszönhetjük azt, hogy a klub túlélte az alapítás utáni első éveket. 1996 januárjában pár lelkes Jaguar rajongó alapította klubunkat. Név szerint Dr. Pallay Miklós, Juhász György, Koryürek Ágnes, Murányi Levente, Árpás László.

Nézetem szerint minden családnak, népnek, nemzetnek fontos ismerni a saját történetét. Azért, hogy a régi hibákból tanuljon és azért, hogy a régi sikerekből erőt, hitet, önbizalmat merítsen a jelen és jövő kihívásainak megoldására. Ez az cikk az első írásos emlék rólunk a Magyar Jaguar klubról. Mint ilyen különleges figyelmet érdemel.

Feltettük a weboldalunkra is az írást, mert levélben nem tudom olyan nagy felbontásban küldeni, hogy jól olvasható maradjon.

Nagy felbontásban innen tudjátok letölteni

Olvassuk el, és repüljünk vissza az időben 16 évet! Érdemes ilyenkor belegondolni, hogy akkor mi mit gondoltunk magunkról. Volt-e Jaguarunk? Gondoltuk-e, hogy valaha lesz? Mivel foglalkoztunk akkor s most mi a munkánk? Volt-e családunk, gyermekünk? Valóra váltak-e az akkori vágyaink? Remélem a válaszok pozitívak lesznek!

Kellemes napot kívánok!

Klubtársi üdvözlettel:

Gulya Péter
Elnök
Tel.: +36/20/3690672
E-mail.: -E-mail-
http://www.facebook.com/magyarjaguarclubPosted by admin on kedd 23 december 2014 - 13:16:50 | Comments: 0  |   ADD TO FACEBOOK ADD TO TWITTER ADD TO IWIW
 
 
 
Oldal:   <<        >>  
 
 
Korábbi hírek
Évzáró összejövetel admin @ (21 dec : 15:59) (Clubhírek)
Jaguar Klub Közgyűlés admin @ (10 dec : 17:47) (Clubhírek)
Jaguar Klub Hírlevél 2014/16 admin @ (06 nov : 10:29) (Hírlevelek)
Tisztujitó közgyülés admin @ (29 okt : 20:17) (Clubhírek)