Log in or sign up


USER:
PASS:

szerda 01 október 2014
 
 
Jaguar Klub Hírlevél 2014/12

Tisztelt klubtagok!

A Jaguar Klub következő összejövetelének időpontja:

2014. október 25.-én lesz, szombaton 12 órai kezdettel

Helyszín:
Koronakert Étterem

Budapest XVI. ker. Szentkorona u. 120.

www.koronakrtetterem.hu

A találkozásunk alkalmát megragadva, szeretnék egy TISZTÚJÍTÓ KÖZGYŰLÉST is tartani.

Erre azért van szükség, mert a klubunk tagsága az elmúlt 5 évben az ötszörösére nött.
Ezzel párhuzamossan a klub szervezési és adminisztrációs feladatai is megnövekedtek. Szertenénk a klub életet, még magasabb és profibb szintre emelni, aminek a példáját az Osztrák testvérklubbunknál is láttuk. Ehhez viszont szükség van még pár lelkes segítségre, akik meghatározott feladatköröket , poziciókat töltenek be a klub szervezetében.

Legyetek szíves jelezni felém a részvételi szándékotokat, mert szerintem most többen leszünk , mint a szokásos 25-30 fős társaság. Szeretném előre tudatni az étteremnek azt, hogy mennyi főre számítsanak.

Ismét "rólunk" is szól az Angol anyaklubbunk 20.000 példányban megjelenő magazinja.
Györfi György, klubunk társelnöke írt egy élménybeszámolót a Feltein Attila klubtársunk által immár 4.-éve rendszeresen megszervezett " Piknik Túráról ". Azért hívjuk " Piknik Túrának ", mert az első napon ebédkor, mindíg az otthonról hozott házi készítésű finomságokból lakmározunk ebédidőtájt.
Az idén júniusban baráti társaságunk Celldömölköt és környékét kereste fel. Kemenesalját a Somló Hegyet, Pápát és a Magyarország legmagasabb pontján a Ság hegyen lévő Trianon-emlékművét.

Toldi Gergely klubtársunk, talált két érdekes Jaguar-os cikket: Ezt ő két hónapja küldte nekem. Azóta már hívatalossan is bemutatkozoztt a Jaguar új középkategóriás limuzinja az XE. Ez a cikk mégis érdekes, hogy ráérezzünk arra, milyen trükköket is bevetnek az autógyárak az autóik reklámozására. (Forrás: TotalCar magazin)

Kellemes napot kívánok!

Üdvözlettel:

Gulya Péter
Elnök
Tel.: +36/20/3690672
E-mail.: -E-mail-
http://www.facebook.com/magyarjaguarclubPosted by admin on szerda 01 október 2014 - 09:28:14 | Comments: 0  |   ADD TO FACEBOOK ADD TO TWITTER ADD TO IWIW
 
 
 
Oldal:   <<        >>  
 
 
Korábbi hírek
Eladó Jaguar szervós kormánygép admin @ (25 aug : 17:13) (Clubhírek)
Sümegi Jaguar weekend 2014. szeptember 12-14. admin @ (07 aug : 10:50) (Clubhírek)
Jaguar Klub Hírlevél 2014/10 admin @ (04 jún : 16:03) (Hírlevelek)