Log in or sign up


USER:
PASS:

péntek 06 január 2012
 
 
Magyar Jaguar Club - Coventry túra 2012 fejlemények...
Tisztelt Klubtagjaink, Jelentkezők!Szépen alakul a kirándulás létszáma, eddig mintegy 16-20 fő jelezte részvételét a kiránduláson, biztosan jó társaság áll össze és sok új élménnyel fogunk gazdagodni.


Először is szeretnék egy jó hírrel szolgálni – mint azt vártuk a repülőjegyár kapcsán be is következett a további árcsökkenés, a mai nap a WizzAir 20% kedvezményt ad erre a járatra, így az odaút 8790 Ft a visszaút 13590 Ft (1 személyre számolt foglalásnál). Személyes tapasztalatunk alapján ezeknek a repülőjegyeknek ez a legmélyebb lehetséges ára, így véleményünk szerint a mai nap kell foglalni. Ez egy egyedi, egy napra (ma éjfélig) szóló kedvezmény úgyhogy gyorsan kell dönteni, foglalni. A foglalások egyénileg kerülnek intézésre amit a WizzAir honlapján, bankkáryaszámmal lehet megtenni. Amennyiben ebben segítség kell – mind Nagy Béla klubtársunk vagy jómagam szívesen segítünk.Ezen kívül az eddigi beszélgetések érdeklődések kapcsán szeretnék tovább pontosítani még két dolgot:

ˇ A szombati program, a Portobello piac: A Portobello Market a világ egyik leghíresebb utcai piaca, zsibvására, sok Londonról szóló útikönyv London top-látnivalói közé teszi. Főleg nagyszámú, szép, és értékes antikárúi miatt híres, de az itt kapható használt ruhák is megemlítendők. Az antikvásárt, közel 1500 eladóval, amely ezt Európa legnagyobb ilyen piacává teszi, szombatonként tartják (érdemes korán reggel odamenni). A Portobello Market a londoniak, és a turisták körében egyaránt népszerűnek számít. ("A sztárom a párom” című film forgatási helye.) A lényeg az, hogy ez egy kb. 4-5 Km hosszú út és még itt azt is lehet kapni amit még nem gyártottak. Kavalkád, Jazz, frankfurti kolbász Magyar árústól. Minden minden.

ˇ A hétfői szabad programra természetesen csak ajánlás volt a leni két lehetőség, aki akar aznap töltheti az időt városlátogatással, vásárlással. Anglia nagyvárosairól érdemes tudni, hogy általában kiterjedt bevársárlónegyedük van ahol megtalálható a hétköznapi divatmárkáktól a dizájner boltokig minden megtalálható; árkategória, stílus, méret stb tekintetében teljes a választék – az árak pedig alatta maradnak többségében a Magyar árszinvonalnak. Jól példázza a kinti lehetőségeket, hogy míg kint éltem, szinte mindenemet kint vásároltam. A jelentkezők és következésképpen a bérautók számát elnézve biztos, hogy lesz ilyen lehetőség is – lévén az előtte lévő program meglehetősen sűrű, biztosan jól fog esni mindenkinek egy kis kötetlen kikapcsolódás.Lent még csatoltam két képernyőmásolatot a repülőjegy foglaláshoz – ez segíthet a járat pontos beazonosítását illetően. Akik már jelezték részvételüket, azok már foglalhatják a repülőjegyet. Akik még gondolkodnak, a jó jegyár miatt itt az idő mielőbb dönteni!Üdvözlettel,Attila
Posted by admin on péntek 06 január 2012 - 10:59:46 | Comments: 0  |   ADD TO FACEBOOK ADD TO TWITTER ADD TO IWIW
 
 
 
Oldal:   <<        >>  
 
 
Korábbi hírek
Magyar Jaguar Club - Coventry túra 2012 admin @ (04 jan : 09:43) (Clubhírek)
Jaguar Klub évzáró admin @ (25 dec : 18:03) (Clubhírek)
Új cikkek az Olvasószobában... admin @ (09 dec : 18:21) (Hírek az oldalról)