magyar zászló Történet angol zászló

Alapítva 1996 januárjában, mint a bristoli székhelyű Jaguar Enthusiast's Club 68-as szekciója, elsőként Kelet-Európában.

AZ ALAPÍTÁS

MagyarJaguar Club

A Magyar Jaguar Club 1996 januárjában alakult meg, mint a bristoli székhelyű Jaguar Enthusiast's Club 68-as számú szekciója.

A Magyar Jaguar Club volt az első tagszervezete az angol Jaguar Clubnak Közép-Kelet-Európában, feljogosítva a Club-logó használatára is.

A Magyar Jaguar Club jogi formája: egyesület, de a gyakorlatban olyan összeszokott baráti társaságként működik, mely szívesen lát minden új jelentkezőt, aki e társaságban jól érzi magát.

Klubéletünk rendszeres, minden hónapban találkozunk, összejövünk egy jókedvű baráti beszélgetésre egy kedélyes ebéd vagy érdekes kirándulás keretében.

Minden év májusában megrendezzük a Komáromi Jaguar Találkozót, ami minden Jaguar kedvelő számára nyitott program. Ez egy egynapos rendezvény, ahol bárki bepillantást nyerhet a klubunk életébe. A többi programunk klubtagsághoz kötött.

Minden év szeptemberében van a hagyományos, három napos Jaguar hétvége, amikor a klubtagoknak lehetősége nyílik egymás jobb megismerésére, a Jaguarok fenntartásával és üzemeltetésével kapcsolatos információk megosztására vagy a magyarországi Jaguar vezérképviselet által a tagságnak bemutatott új Jaguar tipusok megtekintésére.

E két fő programunkon kívül szervezünk még évente két-három kirándulást. Ezek alkalmával felkeressük Magyarország szép tájegységeit, megismerve ezzel értékes kulturális és történelmi emlékeinket. Ezen kívül évente részt veszünk egy-egy külföldi testvérklubunk által szervezett rendezvényen, és mi is szívesen látjuk vendégül a külföldi Jaguar Klubok tagjait a saját programjainkon.

Jaguar birtoklása nem feltétele a klubtagságnak, elég a márka szeretete és az autók iránti érdeklődés.

Az angol Klubtagsági díj megfizetése esetén klubtagjaink színvonalas havi folyóiratot kapnak Angliából, ami igen széles körben kielégíti a Jaguarok, Daimlerek iránti érdeklődők információ éhségét.


Gulya Péter

Magyar Jaguar Club Elnöke


Főtámogató

Wallis British Motors

Támogatóink

Aligvárom Webáruház

Comtherm és Tsa Kft.

FER-VILL Kft.

Filep Diesel Szerviz

Ilona Apartmanház

INOX Technology Kft.

KAPE kajakok, kenuk

Luxus Jaguar bérbeadása esküvőkre díszítéssel és sofőrszolgálattal együtt.

L-Tender Consulting Kft.

M és M Kft.

Prandovszki Tibor

Nemsemmi Napenergia webáruház

Softholding Kft.

Softholding Audit Könyvelő és Adótanácsadó Kft.

Stat-Média Kft.

Tölgyfa Ingatlaniroda

TRAVERATA

Partnereink

Napenergia webáruház

Softholding Kft.

Tarziciusz Autós Iskola

Tepyart Airbrush Kft.

CÍMÜNK

Magyarország 8600 Siófok, Rózsa utca 23.

Telefon: +36 20 369 0672

Adószám: 18160965-1-14

E-mail: