magyar zászló Történet angol zászló

Alapítva 1996 januárjában, mint a bristoli székhelyű Jaguar Enthusiast's Club 68-as szekciója, elsőként Kelet-Európában.

AZ ALAPÍTÁS

MagyarJaguar Club

A Magyar Jaguar Club 1996 januárjában alakult meg, mint a bristoli székhelyű Jaguar Enthusiast's Club 68-as számú szekciója.

A Magyar Jaguar Club volt az első tagszervezete az angol Jaguar Clubnak Közép-Kelet-Európában, feljogosítva a Club-logó használatára is.

A Magyar Jaguar Club jogi formája: egyesület, de a gyakorlatban olyan összeszokott baráti társaságként működik, mely szívesen lát minden új jelentkezőt, aki e társaságban jól érzi magát.

Klubéletünk rendszeres, minden hónapban találkozunk, összejövünk egy jókedvű baráti beszélgetésre egy kedélyes ebéd vagy érdekes kirándulás keretében.

Minden év májusában megrendezzük a Komáromi Jaguar Találkozót, ami minden Jaguar kedvelő számára nyitott program. Ez egy egynapos rendezvény, ahol bárki bepillantást nyerhet a klubunk életébe. A többi programunk klubtagsághoz kötött.

Minden év szeptemberében van a hagyományos, három napos Jaguar hétvége, amikor a klubtagoknak lehetősége nyílik egymás jobb megismerésére, a Jaguarok fenntartásával és üzemeltetésével kapcsolatos információk megosztására vagy a magyarországi Jaguar vezérképviselet által a tagságnak bemutatott új Jaguar tipusok megtekintésére.

E két fő programunkon kívül szervezünk még évente két-három kirándulást. Ezek alkalmával felkeressük Magyarország szép tájegységeit, megismerve ezzel értékes kulturális és történelmi emlékeinket. Ezen kívül évente részt veszünk egy-egy külföldi testvérklubunk által szervezett rendezvényen, és mi is szívesen látjuk vendégül a külföldi Jaguar Klubok tagjait a saját programjainkon.

Jaguar birtoklása nem feltétele a klubtagságnak, elég a márka szeretete és az autók iránti érdeklődés.

Az angol Klubtagsági díj megfizetése esetén klubtagjaink színvonalas havi folyóiratot kapnak Angliából, ami igen széles körben kielégíti a Jaguarok, Daimlerek iránti érdeklődők információ éhségét.


Gulya Péter

Magyar Jaguar Club Elnöke


Főtámogató

Magyar Jaguar Club

Támogatóink

Aligvárom Webáruház

FER-VILL Kft.

Filep Diesel Szerviz

Ilona Apartmanház

INOX Technology Kft.

L-Tender Consulting Kft.

M és M Kft.

Prandovszki Tibor

Pagát Gold Zrt.

Softholding Kft.

Softholding Audit Könyvelő és Adótanácsadó Kft.

Tölgyfa Ingatlaniroda

TRAVERATA

Wallis

Partnereink

Nemsemmi.hu webáruház

Pagát Gold Zrt.

Softholding Kft.

Tarziciusz Autós Iskola

Tepyart Airbrush Kft.

CÍMÜNK

Magyarország 8600 Siófok, Rózsa utca 23.

Telefon: +36 20 369 0672

Adószám: 18160965-1-14

E-mail: