magyar zászló Támogatóink angol zászló

Aligvárom Webáruház

Aligvárom Webáruház

Webáruház

Kézikocsik, szállítókonténerek, raktár- és műhelyfelszerelés. Ipari és lakossági szivattyúk. Mozgássérült és rakodórámpa.

Altamix Consulting Magyarország Kft.

Altamix Consulting Magyarország Kft.

Számviteli, könyvvizsgálói, adószakértői tevékenység

Társaságunk kapcsolt vállalkozások, hazai és nemzetközi cégcsoportok részére nyújt könyvvizsgálói, adószakértői segítséget, elsősorban a transzferárazás terén. A cégcsoporttagok egymás közötti szerződéseiben alkalmazott árak és a szokásos piaci ár összehasonlítása, a jövedelem- és adóstratégia kialakítása, társasági adóbevallás piaci ár miatti optimalizálása, transzferár nyilvántartások készítése, auditja a fő profilunk.

Comtherm és Tsa Kft.

Comtherm és Tsa Kft.

Webáruház. Gázkészülékek, Alkatrészek

Kezdetben elsősorban a hazai kazán és készülék gyártók (ÉGSZÖV, KŐRÖS KAZÁNGYÁRTÓ, HŐTECHNIKA, FÉG, LAMPART) Olaszországból származó alkatrészekkel való ellátása volt a fő tevékenység. Az évek során beállt változások miatt a Comtherm fokozatosan kibővítette termék skáláját, hogy a hagyományos készülék gyártók mellett újabb gyártókat, viszonteladókat és egyéni vevőket is ki tudjon szolgálni. A belföldi forgalmazás mellett a Comtherm jelentős export tevékenységet végez a környező országokban (Ukrajna, Szlovákia, Románia)

Esküvői autóbérlés - JAGUAR

Luxus Jaguar bérbeadása esküvőkre díszítéssel és sofőrszolgálattal együtt.

Luxus Jaguar bérbeadása esküvőkre díszítéssel és sofőrszolgálattal együtt.

Luxus Jaguar bérbeadása esküvőkre díszítéssel és sofőrszolgálattal együtt. Tegye még emlékezetesebbé esküvőjét, randevúját vagy üzleti vacsoráját, és érkezzen az eseményre egy pezsgőszínű, luxus Jaguar XJ-vel, egy 240 lóerős, V8-as, full extrás, vajszínű bőr belsővel rendelkező álomautóval!

FER-VIL Kft.

FER-VIL Kft.

Indítómotorok, generátorok, autóvillamosság

Indítómotorok, generátorok, autóvillamosság Mesterhármas az autóvillamosság területén! Generátorok, indítómotorok, autóvillamossági szerelési anyag forgalmazás, javítás és webáruház! http://webaruhaz.fervill.hu 20 éve, hogy minőségi magyar munkát, tudást adunk az áru mellé. Biztos pont vagyunk egy változó világban.

Filep Diesel Szerviz

Filep Diesel Szerviz

Diesel motorok üzemanyag befecskendező rendszereinek javítása

A Filep Diesel Szerviz 1990-ben alakult meg. Diesel motorok üzemanyag befecskendező rendszereinek javításával foglalkozunk. Elsősorban személygépkocsik Bosch, Delphi, Denso, Siemens VDO típusu egységeit javítjuk, forgalmazzuk. Szervizeink: Budapest T: 06 1 222 7741 Székesfehérvár T: 06 22 324 928 www.filepdiesel.hu

Ilona Apartmanház

Ilona Apartmanház

Apartmanház Siófok üdülő övezetében

Az Ilona Apartmanház Siófok üdülő övezetében, a Balatontól 100m-re egy csendes utcában található. Ideális családoknak és pároknak. Nagy előnye, hogy a város központja is csak pár száz méterre található, gyalogosan is csak 10 perc alatt elérhető. 5 db jól felszerelt, akár 100 m2-es apartman. Mindegyikhez van konyha hűtővel és mikróval, továbbá erkély vagy terasz. Vendégeinknek ingyenes parkolást, valamint ingyenes WIFI internetelérést biztosítunk. A kertben grillsütő-grillterasz áll kedves vendégeink rendelkezésére. Reméljük Önt is hamarosan a ház vendégeként üdvözölhetjük!

INOX Technology Kft.

INOX Technology Kft.

Acélszerkezetek gyártása

Az INOX Technology Kft. egyedi acélszerkezeti megoldásokat kínál ügyfelei részére. Első sorban rozsdamentes szerkezetek gyártásával foglalkozik, de rendszeresen készítünk szénacél termékeket. Első sorban ipari környezetben dolgozunk, de lakossági megkereséseket is teljesítünk. Fő tevékenységünk mellett ipar fűtéstechnikával foglalkozunk, csarnokok, gyárak, üzemek részére végzünk gépészeti munkálatokat, kínálunk megoldásokat gáztechnikai fűtésrendszereikhez.

KAPE kajakok és kenuk

KAPE kajakok és kenuk

KAPE kajakok és kenuk készítése

A KAPE kajakokat és kenukat immár 28 éve készítjük Szatymazon, magyar tulajdonú családi vállakozás keretein belül. Műhelyünk alapjait Kabai György rakta le 1989-ben. Évtizedek tapasztalatát stabil szakembergárdával egészítjük ki, így kínálunk olyan egyedi készítésű kompozit verseny- és szabadidős hajókat, amelyek ötvözik a modern technológiákat a hajóépítés manufakturális jellegével.

L-Tender Consulting Kft.

L-Tender Consulting Kft.

L-Tender Consulting Kft.

Adatvédelmi tanácsadás, Termékdíj ügyintézés, Fogyasztóvédelmi tanácsadás, Információbiztonsági tanácsadás. Részletekről a honlapunkon tájékozódhatnak.

M és M Madar és Madar Kft.

M és M Kft.

Webáruház. M és M Madar és Madar Kft.

Megújult webáruházunk. Zárt- és nyitott szelvények, betonvasak, hálók melegen hengerelt idomacélok, melegen hengerelt rúdacélok, vaslemezek, vascsövek, csövek, hidegen húzott acélok, huzalok, szerszámok és egyéb anyagok

Nemsemmi.hu Napenergia webáruház

Nemsemmi Napenergia webáruház

Napenergia

A Jaguar Club tagjainak 10% kedvezményt ad. Napkollektor, síkkollektor és vákuumcsöves napkollektor saját importból, a legjobb áron, napkollektorra akár 9 év garanciával. Napelem, szélkerék eladás, azaz minden, ami alternatív vagy napenergia.

RendSZER Állítás

RendSZER Állítás

Rendszerállítás, felnőttképzési intézmény oktatás

A RendSZER állítás üzleti vállalkozás és felnőttképzési intézmény oktatási tevékenységet folytat. Ennek keretében magánemberek önismereti folyamatait támogatja eseti vagy folyamat jelleggel. Szakemberek módszer specifikus képzését végzi a rendszerállítás területén. Üzleti vállalkozások szervezeti fejlesztő folyamatai, problémafeltárását és megoldási lehetőségek kutatását támogatja a rendszerállítás eszközeivel.

Softholding Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Softholding Kft.

Informatika, Számítástechnika, Vagyonvédelem

Informatikai, számítástechnikai, adat és vírusvédelmi, rendszergazda szolgáltatás. Számítástechnikai eszközök és kellékek kereskedelme. Vagyonvédelem: Zárt láncú és nyitott, internetről elérhető video kamerás tér és gyártástechnológiai folymatokat figyelõ, felügyelő hálózatok telepítése, rendszerek felmérése, szaktanácsadás, tervezés, telepítés, teljeskörû kivitelezés, átalánydíjas karbantartás, javítás, üzemeltetés. Vagyonvédelmi eszközök kereskedelme

Softholding Audit Könyvelő és Adótanácsadó Kft.

Softholding Audit Könyvelő és Adótanácsadó Kft.

Teljes körű számviteli szolgáltatás

Teljes körű számviteli szolgáltatást, könyvelést, bérszámfejtést, adó és jogi tanácsadást, könyvvizsgálatot végzünk Egyéni vállalkozók, Bt-k, Kft-k, Rt-k részére szakmai felelősségbiztosítás mellett. Képviseljük ügyfeleinket a hatóságok előtt. Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a törvényi és jogszabályi változásokról. Korrekt, megbízható munkával, időben megadott adatokkal és előre jelzésekkel segítjük partnereink pénzügyi és gazdálkodási tevékenységét.

Stat-Média Kft.

Stat-Média Kft.

Építőipari beruházások műszaki vezetése és műszaki ellenőrzése

A Stat-Média Kft. 2008 óta nyújt komplex szerkezettervezői és építőipari beruházási szolgáltatást a teljes ingatlan megvalósítása folyamán. Az elmúlt 10 évben a cég jelentős építész kapcsolatokat és piaci ismertséget szerzett mind a szerkezettervezői, mind az építőipari beruházások felelős műszaki vezetése és műszaki ellenőrzése területén, valamint szakmai elismertséget vívott ki magának, melyet a számtalan magas szinten megvalósult épület is jól szemléltet.

Tölgyfa Ingatlaniroda

Tölgyfa Ingatlaniroda

Zamárdi - Balatonföldvár - Siófok - Szántód

Ingatlan értékesítés Zamárdiban, Balatonföldváron, Siófokon és Szántódon.

TRAVERATA

TRAVERATA

Zenekar

2017-től TRAVERATA néven folytatjuk azt a 17 éve megkezdett munkát, mely a HORTUS MUSICUS 99 régizene együttes égisze alatt oly sok méltatlanul feledésbe merült alkotás bemutatását tette lehetővé, a késői reneszánsztól egészen a korai romantikáig. Tisztelettel kérjük ezután is érdeklődésüket, kitartásukat, figyelmüket, és kívánunk tartalmas zenehallgatást, egy csöppnyi kikapcsolódást a mindennapok zajából.

Főtámogató

Wallis British Motors

Támogatóink

Aligvárom Webáruház

Comtherm és Tsa Kft.

FER-VILL Kft.

Filep Diesel Szerviz

Ilona Apartmanház

INOX Technology Kft.

KAPE kajakok, kenuk

Luxus Jaguar bérbeadása esküvőkre díszítéssel és sofőrszolgálattal együtt.

L-Tender Consulting Kft.

M és M Kft.

Prandovszki Tibor

Nemsemmi Napenergia webáruház

Softholding Kft.

Softholding Audit Könyvelő és Adótanácsadó Kft.

Stat-Média Kft.

Tölgyfa Ingatlaniroda

TRAVERATA

Partnereink

Napenergia webáruház

Softholding Kft.

Tarziciusz Autós Iskola

Tepyart Airbrush Kft.

CÍMÜNK

Magyarország 8600 Siófok, Rózsa utca 23.

Telefon: +36 20 369 0672

Adószám: 18160965-1-14

E-mail: