magyar zászló Partnereink angol zászló

 

Anglo Parts

Anglo Parts

Alkatrész kereskedelem

A Magyar Jaguar Club tagjainak az alkatrész kereskedő cég 5-15% kedvezményt ad a termék függvényében, illetve felújítás projekt vagy nagy összegű vásárlás esetén egyedi árképzés. (pl. karambolos gépkocsi)

Antarktisz

Bacardi Music Cafe

Állóhelyzeti fűtés, klíma

Az Antarktisz Bt-t 1999-ben Juhász Gábor alapította szervíz és kereskedelemi feladatok végzésére. A jármű-hűtéstechnika területén szerzett közel 10 éves tapasztalatokat felhasználva, magas színvonalú szolgáltatatást nyújtunk megbízóim számára. Nagy gondot fordítunk arra, hogy termékpalettánkon kizárólag olyan gyártók termékei szerepeljenek, amelyek minősége a nemzetközi piacokon is megállja helyét. Munkatársaink kiválasztásakor a szakmai képzettségen túl igen nagy hangsúlyt fektetünk a több éves szakmai gyakorlatra és a kreativitásra. Ennek köszönhetően a már bevált és széles körben alkalmazott megoldások mellett cégünknél igen gyakoriak az egyedi fejlesztések is. A kezdeti időszakban személyautók klimatizálásával és azok javításával foglalkoztunk, mára a hangsúly áthelyezodött a buszokra és a haszongépjárművekre hűtés- és fűtéstechnika terén a teljes termékportfoliót biztosítjuk. A Magyar Jaguar Club tagjai részére 10% kedvezményt adunk a munkadíjból és a felhasznált anyagok árából.

AUTOGLYM

AUTOGLYM

Autó ápolási cikkek

A Magyar Jaguar Club tagjainak 10% kedvezményt ad. Az Autoglym termékei megtalálhatók a járműipar minden területén és egyformán alkalmasak professzionális felhasználók, autószépség versenyek rajongóinak vagy egy átlagos autótulajdonos igényeinek kielégítésére. Vezető autógyárak támogatásával Több mint húsz autógyártó használja az Autoglym termékeit a gyártás során, vagy prezentációs célokra. A fejlesztésekben szorosan együttműködő Jaguar Cars, Aston Martin, Mercedes-Benz, Volkswagen és más prémium márkák nagyban hozzájárultak a kezdeti sikerekhez. A vásárlást legegyszerűbben az oldalunkon keresztül tudjuk megoldani, kiszállítással vagy személyes átvétellel. A shop gombra kattintva az egyik viszonteladóm webáruháza jelenik meg az aktuális Autoglym választékkal. A rendelés leadása közben lehetőség van megjegyzést írni, ahová a "Jaguár" szót kell beírni a kedvezményért.

Bacardi Music Cafe

Bacardi Music Cafe

Kávé, italok, zene

A Magyar Jaguar Club tagjainak 10% kedvezményt ad csaknem minden étel és ital árából. Kivétel pl: az akciós italok vagy a napi menü. A Bacardi Music Café 2004 óta az egyik legkedveltebb szórakozóhely a siófoki Petőfi sétányon. Aki járt már itt, az tudja, hogy az Aranypart menti sétáló utcában már délután megindul az élet, és ez estére csak fokozódik. Ami mégis megkülönbözteti a Bacardi Music Cafét a többi szórakozóhelytől, az a hangulata.

Knight Sofőrszolgálat

Knight Sofőrszolgálat

Sofőrsegély, pótsofőr

A Magyar Jaguar Club tagjainak a KNIGHT sofőrszolgáltatás mindenkori árából 10% kedvezményt ad. Önnek nem kell Taxi-t, Uber-t vagy más egyéb közösségi, illetve tömegközlekedést igénybe venni. Mindvégig kihasználhatja saját autója kényelmét, kollégánk pedig biztonságban fuvarozza haza Önt és barátait, esetleg családját. Szolgáltatásaink: Éjszakai sofőrszolgáltatás, Nappali hozom – viszem, Repülőtéri transzfer, Business szolgáltatás, Exkluzív szolgáltatás, Esküvő – céges rendezvény.

Luxus-Autókozmetika

Luxus-Autókozmetika

Bőr restaurálás, tisztítás, javítás, festés

A Magyar Jaguar Club tagjainak 25 ezer forint értékű szolgáltatás megrendeléséig 10% értékben plusz grátisz szolgáltatás. 25-50 ezer forint értékű szolgáltatás megrendelése esetén 15% értékben plusz grátisz szolgáltatás. 50 ezer forint érték feletti szolgáltatás megrendelése esetén 20% értékben plusz grátisz szolgáltatás. Termékvásárlás esetén 20% kedvezmény a vásárolt termékekből

Murányi Jaguar Szerviz Kft.

Murányi Jaguár Szervíz Kft.

Jaguar Szerviz

A Magyar Jaguar Club tagjainak 10% kedvezményt ad a gépkocsi javításának munkadíjából.

Nemsemmi.hu Napenergia webáruház

Napenergia webáruház

Napelemek

A Magyar Jaguar Club tagjainak 5% kedvezményt ad. Napkollektor, síkkollektor és vákuumcsöves napkollektor saját importból, a legjobb áron, napkollektorra akár 9 év garanciával. Napelem, szélkerék eladás, azaz minden, ami alternatív vagy napenergia.

Saint-Gobain Autover Hungária Kft.

Saint-Gobain Autover Hungária Kft.

Gyári minőségű szélvédők

A Magyar Jaguar Club tagjainak 20% kedvezményt ad a szélvédőcsere munka díjából, a felhasznált segédanyagok és a szélvédők listaárából! Cégünk a Saint-Gobain Csoport tagja és a Saint-Gobain SEKURIT márkájú gyári minőségű szélvédők magyarországi forgalmazója. Mivel a Saint-Gobain SEKURIT számos autógyártó gyári beszállítója (pl. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Renault, Volvo, Fiat, Ford, stb.), ezért a forgalomba kerülő új autómodellekhez való szélvédőket a márkaszervizben való megjelenést követően először a mi kínálatunkban jelenik meg. Hosszú évek óta eredményesen dolgozunk együtt a magyarországi biztosítótársaságokkal (Allianz Hungária, Generali Providencia, K&H, Uniqa, Union, Groupama-Garancia) helyszíni üvegkárfelvételre vonatkozóan.

Softholding Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Softholding Kft.

Informatika, Számítástechnika, Vagyonvédelem

A Magyar Jaguar Club tagjainak 10% kedvezményt ad az informatikai, számítástechnikai, adat és vírusvédelmi szolgáltatásainak árából. 5% kedvezményt a számítástechnikai eszközök és kellékek árából. 10% kedvezményt a zárt láncú és nyitott, internetről elérhető videó kamerás tér és gyártástechnológiai folyamatokat figyelő, felügyelő hálózatok telepítésének munkadíj árából.

Tarziciusz Autós Iskola

Autós Iskola

Autós Iskola. Oktatott kategóriáink: A1, A, B, C, CE

A Tarziciusz Autósiskola 1996 óta működik Biatorbágyon, a Szabadság út 96. szám alatt. Az iskolavezető Szikora Árpád, 44 éve dolgozik az oktatói pályán. Autósiskolánk 40 fő befogadó képességű saját teremmel, az elméleti oktatáshoz vetíthető képanyaggal (hanganyaggal) rendelkezik, és MINDEN KATEGÓRIÁBAN SZÁMÍTÓGÉPES GYAKORLÁSI LEHETŐSÉGET biztosít. A motorkerékpár oktatást minden kategóriában, szintén új típusú motorkerékpárokkal oktatjuk. A C és CE kategória gyakorlati oktatását is mi végezzük. A Tarziciusz Autós Iskola és Szikora Árpád klubtársunk a Jaguar klubtagoknak és közvetlen családtagjaiknak 10% kedvezményt ajánl fel a gyakorlati vezetés díjából. Szolgáltatási területeik: Biatorbágy, Budajenő, Budaörs, Etyek, Herceghalom, Páty, Telki, Törökbálint, Budapest

TELMEX Bútorgyártó és Kereskedelmi Zrt.

TELMEX Bútorgyártó és Kereskedelmi Zrt.

Irodabútor, Irodaszék, Tárgyalóasztal, Recepció bútor, Ülőbútor, Fémszekrény, Stadion-, Mozi-, Színház- és Auditorium ülés rendszerek

A Telmex-Nowy Styl Zrt. tapasztalt szakértője az irodai terek komplett berendezésének. A Nowy Styl Group gyártói cégcsoport tagjaként komplex megoldásokat kínálunk a tér sajátosságainak, illetve ügyfeleink elvárásainak figyelembevételével. Termékválasztékunkban megtalálhatóak irodabútor rendszerek, konferencia bútorok, korszerű vezetői-, operatív és látogatószékek, vendéglátóipari székek és asztalok, valamint ezek mellett előcsarnokok, társalgók, váró helyiségek és recepciók, sport, oktatási és kulturális létesítmények berendezései egészítik ki a kínálatot. Jaguar klubtagoknak és cégeiknek járó kedvezmény: Listaár - 25% vagy a kedvezményes ár -10%, amelyik jobb.

Tepyart Airbrush Kft.

Tepyart Airbrush Kft.

Bőr festés, felújítás, ápolás

Bőrből készült tárgyakra, ülőgarnitúrákra és gépjármű belsőkre bőrfestés, bőrfelújítás, Airbrush technológiával készülő képek festése gépjárművekre, fára, falra és reklámtáblákra is.

Villa Dorottya Hotel

Villa Dorottya Hotel

Hotel ***

A Magyar Jaguar Club tagjainak 10% kedvezményt ad minden szolgáltatásának árából. Kivéve az akciós ajánlatok. Szállodánkhoz étterem és bár tartozik, ahol reggelivel állunk vendégeink rendelkezésére. A kertben fürdőmedence teszi kellemesebbé az itt eltöltött időt. Gyermekeknek minijátszótér, csúszdával, hintával, mászókával és homokozóval. Szobáink külön zuhanyzóval, balkonnal, televízióval, telefonnal felszerelt, hangulatosan berendezett szobák, melyek biztosítják a nyugodt, kellemes pihenést. Zárt parkolónk és 24 órás portaszolgálatunk az ön kényelmét és biztonságát szolgálják.

Főtámogató

Magyar Jaguar Club

Támogatóink

Aligvárom Webáruház

Comtherm és Tsa Kft.

Csillogjon-Villogjon Autómosó és Autókozmetika

FER-VIL Kft.

Filep Diesel Szerviz

Ilona Apartmanház

KAPE kajakok, kenuk

Luxus Jaguar bérbeadása esküvőkre díszítéssel és sofőrszolgálattal együtt.

L-Tender Consulting Kft.

M és M Kft.

Nemsemmi Napenergia webáruház

Pixel Print Kft.

Prandovszki Tibor

Softholding Kft.

Softholding Audit Könyvelő és Adótanácsadó Kft.

Stat-Média Kft.

TELMEX Bútorgyártó és Kereskedelmi Zrt.

Tölgyfa Ingatlaniroda

TRAVERATA

Partnereink

Anglo Parts

Antarktisz Bt.

AUTOGLYM

Knight Sofőrszolgálat

Bacardi Music Cafe

Murányi Jaguár Szervíz Kft.

Napenergia webáruház

Saint-Gobain Autover Hungária Kft.

Softholding Kft.

Tarziciusz Autós Iskola

Tepyart Airbrush Kft.

Villa Dorottya Hotel

CÍMÜNK

Magyarország 8600 Siófok, Rózsa utca 23.

Telefon: +36 20 369 0672

Adószám: 18160965-1-14

E-mail: